Levering

Alle varer købt på vores onlineshop, leveres med Post Nord indenfor 5-7 hverdage på lagervarer og 20-30 hverdage på bestillingsvarer. Alle varer leveres i sikker emballage. Skulle der alligevel være sket varen noget under transporten, bedes du kontakte os på mail kontakt@studiobarnekow.net og vedhæfte et billede af varen og/eller emballagen, da det gør det lettere for os at vurdere situationen. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil varen blive leveret til det nærmeste Posthus eller Pakkeshop. Afhenter du ikke din pakke inden Post Nords afhentningsfrist, sendes pakken retur til os og vi vil derefter fakturere dig for returfragten.

 

Returnering

Alle varer købt i vores butik eller på vores onlineshop, kan byttes i 30 dage fra varen er modtaget. For at bytte en vare, skal den originale kvittering/ordrebekræftelse medfølge og varen skal være i samme stand og indpakning som da du modtog den. Du har 14 dages fortrydelsesret på alle online ordre gældende fra dagen efter du har modtaget varen. Ønsker du at returnere en onlineordre, bedes du informere os om dette via email, inden fortrydelsesperioden ophører.

 

Det er kundes ansvar, at varen ankommer til butikken i samme stand som da den blev modtaget, og vi forbeholder os retten til at afvise en ombytning, såfremt varen ikke er i samme stand som ved modtagelsen. Som kunde betaler du for returfragten. Når vi har modtaget varen, returnerer vi pengene til dig (ex returfragt) så hurtigt som muligt - forvent op til 7 bankdage. Er varen købt via gavekort, vil du modtage et nyt gavekort på varens værdi.

Varer bedes sendes retur eller afleveres på følgende adresse:

Studio Barnekow

Store Torv 5 st. 2

3700 Rønne

Danmark

Ombytning af gaver

Gaver kan byttes i 30 dage fra modtagelsestidspunktet og vi ombytter til anden vare eller tilgodebevis. Man kan ikke ombytte en gave til kontanter. For at bytte en gave, skal byttebon og/ellerbyttemærke medfølge og varen skal være i samme stand og emballage (gælder ikke gavepapir) som ved modtagelsen.

Reklamation

Ønsker du at reklamere en vare, skal dette ske indenfor 2 år for købsdatoen og original kvittering/ordrebekræftelse skal medfølge. Vi godkender produktionsfejl og fejl der fremgår fra før/på købstidspunktet. Vi godkender ikke reklamationer der skyldes almindeligt slid samt misvedligehold af varen. Vi forbeholder os retten til at ombytte varen til en ny udgave af samme produkt og eller reparere det indleverede produkt to gange. Reklameres varen derefter, kan man få pengene retur, svarende til det beløb varen er købt til ved det første/oprindelige køb.