Studio Barnekow tilbyder indretningsløsninger for private og erhverv.

 

Vi tror på brugen og kvaliteten af naturlige, solide materialer, bæredygtigt design, komfort og funktion samt fordring af socialt samvær gennem indretningen.

I en tid hvor vi tilbringer op til 90% af vores tid indendørs, er vores fysiske omgivelser vigtigere end nogensinde før; både for vores sundhed, lykke og produktivitet.

Udover at tilbyde vores ekspertise i indretningsløsninger,

tilbyder Studio Barnekow kurser og foredrag i bolig og butiksindretning.

Vi kan ligeledes bookes til visual merchandising opgaver og styling af kampagner.

 

Priser (alle priser er inkl. moms)

 

Indretningsopgaver

700,00 pr. påbegyndt time.

Kurser og foredrag

 999,00 for 1½ time

Visual Merchandising

500,00 pr. påbegyndt time.

Ring til +45 3119 3811

eller send os en mail på

kontakt@studiobarnekow.net

for mere information

NT HOUSE

 

Studio Barnekow blev hyret til at skabe en afslappet indretning med plads til ro og fordybelse i denne smukke villa på Sjælland bygget i 1914. Huset havde masser af potentiale, men efter at have været i flere ejeres hænder over en relativt kort periode, var husets atmosfære gået tabt. Vi fik til opgave, at finde frem til husets oprindelige sjæl og bringe indretningen ind i en opdateret kontekst. Ved at arbejde ud fra de originale detaljer, gamle fotografier og en større portion research, skabte vi i fællesskab med ejerne, en indretning tilpasset livsstil og værdier. se mere

THE SWEDISH HOUSE

 

Studio Barnekow er i november 2020 blevet hyret til at indrette ny entré, stue, spisestue og køkken, i et af de ikoniske Svensker Huse i Rønne på Bornholm, med respekt for husets oprindelige stil samt ejerens allerede udførte renoveringer. I fællesskab med ejeren fandt vi frem til nye gulve, køkkenelementer, optimeret belysning samt tilføjelse af møbler, for at fuldende ejerens ønsker og smag. 

Tilmed dig vores nyhedsbrev og spar 10% på din første ordre

 

Fortrolighedspolitik

Handelsbetingelser

© Studio Barnekow

Studio Barnekow

Store Torv 5 st. 2

3700 Rønne, Danmark

 

Telefon

+45 31 19 38 11

 

E-mail

kontakt@studiobarnekow.net