Studio Barnekow tilbyder indretningsløsninger for private og erhverv.

 

Vi tror på brugen og kvaliteten af naturlige, solide materialer, bæredygtigt design, komfort og funktion samt fordring af socialt samvær gennem indretningen.

I en tid hvor vi tilbringer op til 90% af vores tid indendørs, er vores fysiske omgivelser vigtigere end nogensinde før; både for vores sundhed, lykke og produktivitet.

Udover at tilbyde vores ekspertise i indretningsløsninger,

tilbyder Studio Barnekow kurser og foredrag i bolig og butiksindretning.

Vi kan ligeledes bookes til visual merchandising opgaver og styling af kampagner.

 

Priser (alle priser er inkl. moms)

 

Indretningsopgaver

650,00 pr. påbegyndt time.

Kursus i boligstyling og indretning

 999,00 -varighed 2 timer

Visual Merchandising

450,00 pr. påbegyndt time.

NT HOUSE

 

Studio Barnekow blev hyret til at skabe en afslappet indretning med plads til ro og fordybelse i denne smukke villa på Sjælland bygget i 1914. Huset havde masser af potentiale, men efter at have været i flere ejeres hænder over en relativt kort periode, var husets atmosfære gået tabt. Vi fik til opgave, at finde frem til husets oprindelige sjæl og bringe indretningen ind i en opdateret kontekst. Ved at arbejde ud fra de originale detaljer, gamle fotografier og en større portion research, skabte vi i fællesskab med ejerne, en indretning tilpasset livsstil og værdier. se mere

THE SWEDISH HOUSE

 

Studio Barnekow er i november 2020 blevet hyret til at indrette ny entré, stue, spisestue og køkken, i et af de ikoniske Svensker Huse i Rønne på Bornholm, med respekt for husets oprindelige stil samt ejerens allerede udførte renoveringer. I fællesskab med ejeren fandt vi frem til nye gulve, køkkenelementer, optimeret belysning samt tilføjelse af møbler, for at fuldende ejerens ønsker og smag. 

IMG_8747.jpeg
2675416_orig.jpg